نشست رییس فراکسیون گردشگری مجلس با روسای تشکل های گردشگری درحالی برگزار شد که رئیس انجمن صنفی دفاتر مسافرتی گفت: نمایندگان مجلس دیر به فکر نظرخواهی از تشکلها افتادند.
نشست مشترک رییس فراکسیون گردشگری مجلس و چند تن از نمایندگان مجلس با روسای تشکل های صنفی، شامگاه روز ۱۱ دی ماه، در محل دفتر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران برگزار شد و برنامه ششم توسعه در حوزه گردشگری مورد بررسی قرار گرفت.
جبار کوچکی نژاد، رییس فراکسیون گردشگری مجلس با تاکید بر اتمام تنظیم برنامه ششم توسعه و عدم امکان تغییر و اضافه کردن در موارد آن، اظهار داشت: «برنامه ششم توسعه یک برنامه پنج ساله است. احکامی که در کمیسیون تلفیق تصویب شده نیز آماده شده است و تشکل های صنفی فقط در سه مورد می توانند پیشنهادهای خود را ارائه دهند تا در صحن علنی مجلس مطرح شود»
رییس فراکسیون گردشگری مجلس در خصوص نوع پیشنهادها افزود: «اول، می توانید به نفع بخش گردشگری درخواست بدهید که یک کلمه یا جمله یا ماده در برنامه ششم توسعه در حوزه گردشگری حذف شود؛ دوم، درخواست رفع ابهام کرده تا ابهام شفاف سازی شود؛ سوم، به کمیسیون تلفیق برگشت داده تا مجدد بر روی آن کار شود».
محمدحسن کرمانی، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، در اعتراض به اقدام دیرهنگام کمیسیون گردشگری مجلس در برگزاری جلسه بررسی برنامه ششم توسعه گفت: «نمایندگان مجلس بعد از طی کردن ۹۰ درصد از راه به فکر نظرخواهی از تشکل های صنفی افتاده اند و در این مرحله عملا کاری برای اقدام وجود ندارد».
کرمانی ادامه داد: «در طی دو سال گذشته سازمان میراث با تشکل های خصوصی هیچ جلسه ای در خصوص برنامه ششم توسعه نگذاشته است. حضور تشکل ها در اتاق بازرگانی فقط به اندازه یک اسم است».
رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران افزود: «سازمان برای تدوین برنامه ششم توسعه باید با خود صاحبان این صنعت صحبت می کرد، چرا که صاحبان این صنعت با مشکلات و اجرای صنعت گردشگری آشنا هستند».
کرمانی برگزاری این جلسه را بی نتیجه خواند و اظهار داشت: «شاید این جلسه بتواند مقدمه ای برای آیندگان باشد».
در ادامه این نشست، موارد پیشنهادی در برنامه ششم توسعه جهت ارائه به صحن علنی مجلس از جانب روسای تشکل های صنفی گردشگری مطرح شد تا در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد.